Retourbeleid

We hebben een retourbeleid van 30 dagen, wat betekent dat je tot 30 dagen na ontvangst van je artikel een retour aan kunt vragen.

We garanderen dat onze gepersonaliseerde producten vrij zijn van fabricagefouten of productdefecten. Als er een kwaliteitsprobleem is met uw bestelling, kunt u deze in nieuwstaat en in de originele verpakking retourneren voor een snelle omruiling van hetzelfde artikel of volledige terugbetaling. Het is begrijpelijk dat gepersonaliseerde artikelen niet kunnen worden geaccepteerd voor retourzending, tenzij er een fabricagefout of productdefect is. Alle terugbetalingen en uitwisselingen vinden binnen 30 dagen na ontvangst plaats.

Bestellingen van (gepersonaliseerde) items kunnen na aankoop niet worden geannuleerd.

Om in aanmerking te komen voor een retournering, moet het artikel in dezelfde staat zijn als dat u het hebt ontvangen, ongedragen of ongebruikt, met labels en in de originele verpakking. Je hebt ook de kwitantie of het aankoopbewijs nodig. 

Om een retourzending te starten, kunt u contact met ons opnemen via info@loveformydog.com. Als uw retourzending wordt geaccepteerd, sturen we u instructies m.b.t. het verzenden van het pakket. Artikelen die naar ons zijn teruggestuurd zonder eerst om retour te vragen, worden niet geaccepteerd. Retourkosten zijn voor uw rekening.

Voor eventuele retourvragen kun je altijd contact met ons opnemen via info@loveformydog.com.

Schade en problemen 
Controleer uw bestelling bij ontvangst en neem onmiddellijk contact met ons op als het artikel defect, beschadigd is of als u het verkeerde artikel ontvangt, zodat we het probleem kunnen evalueren en op kunnen lossen.

Uitzonderingen / niet-retourneerbare artikelen 
Bepaalde soorten artikelen kunnen niet worden geretourneerd, zoals bederfelijke goederen (zoals voedsel, e.d.) en op maat gemaakte producten (zoals speciale bestellingen of gepersonaliseerde artikelen). We accepteren ook geen retouren voor gevaarlijke materialen, brandbare vloeistoffen of gassen. Neem contact op als u vragen of opmerkingen heeft over uw specifieke artikel.

Indien u een gepersonaliseerd item wilt ruilen voor een andere maat, dan dient u de naam oorspronkelijke naamplaatjes te houden. Indien u geld terugwenst dan rekenen wij €7,50 personalisatiekosten voor maar XS-S en €8,50 voor M-XXL.

Helaas kunnen we geen retourzendingen van verkoopartikelen of cadeaubonnen accepteren.

Uitwisselingen 
De snelste manier om ervoor te zorgen dat u krijgt wat u wilt, is door het artikel dat u heeft te retourneren. Zodra de retourzending is geaccepteerd, moet u een afzonderlijke aankoop doen voor het nieuwe artikel.

Restituties
We stellen u op de hoogte zodra we uw retourzending hebben ontvangen en geïnspecteerd en laten u weten of de terugbetaling is goedgekeurd of niet. Indien goedgekeurd, wordt u automatisch terugbetaald op uw oorspronkelijke betaalmethode. Houd er rekening mee dat het enige tijd kan duren voordat uw bank of creditcardmaatschappij de terugbetaling heeft verwerkt en geboekt.